Wat zijn de verwerkings- en levertijden?

Zodra je betaling bij ons binnen is, wordt de order binnen 1 tot 7 werkdagen geleverd. Na de verwerking verzenden we je bestelling. Je ontvangt dan een e-mail met track- & trace-informatie, zodat je kunt volgen wanneer je bestelling arriveert. Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk op het afleveradres binnen de verwachte levertermijn af te leveren.

De verwachte levertijd staat op onze productpagina’s. Let op! De genoemde afleverdata en – tijden zijn een indicatie, geen belofte. Wij geven de verzending uit handen en kunnen daardoor geen afleverdata- en tijden garanderen. De verwachte levertijd is aangegeven in werkdagen. Weekenden en nationale feestdagen tellen dus niet mee. Verder hangt de levertijd af van het land en de locatie van het afleveradres. In de trackinginformatie die je ontvangt zodra de verzending onderweg is, wordt de actuele verzendtijd aangegeven.

Bij benadering zijn de levertijden als volgt:

  • Nederland, België, Duitsland: 1 tot 7 werkdagen
  • Overige EU-landen: 2 tot 14 werkdagen
  • Landen buiten de EU: 3 tot 21 werkdagen

Als er problemen zijn met de bezorging word je daarvan zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. Je hebt in dat geval bovendien het recht om de overeenkomst zonder kosten te ontbinden. Dresselberg is niet aansprakelijk voor vertraging in de aflevering van een bestelling.

Bekijk alle FAQ's